Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is Jumpen?

Jumpen is het springen op trampolines. Jumpsquare brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. De mogelijkheden van Jumpen zijn eindeloos. Jumpsquare biedt een grote Fun Area (aaneengeschakelde trampolines) en Powertrampolines (durf jij het aan?). Ook vind je bij ons een Ninja Parkour ... speciaal voor echte warriors!

Voor wie (niet)?

Jumpen bij Jumpsquare is in principe voor iedereen! Jumpen is echter wel een intensieve en fysiek zware bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan Jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Hieronder valt ook zwangerschap. Jumpsquare biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo.

Is er een gewichtslimiet?

Wij hebben een gewichtslimiet van 130 kg.

Kan ik springen terwijl ik zwanger ben?

Nee, voor de veiligheid van moeder en kind is het niet toegestaan om te springen als je zwanger bent.

Mogen kinderen onder de 7 jaar ook springen?

Dat mag zeker! Alleen hebben we omwille van veiligheidsredenen aparte uren ingelast waar ze het park voor hun alleen hebben. Op woensdag van 13u – 14u en op zaterdag en zondag van 10u – 12u is het park enkel voor hen opengesteld. Tijdens de Mini Jump mogen er maximum 2 ouders, als begeleiders, gratis mee het park op mits aankoop van een paar anti-slip sokken.

Kan ik via telefoon of email reserveren?

Nee, reserveren gaat enkel via de website of aan de receptie van Jumpsquare Hasselt.

Ben ik verplicht om online te reserveren?

Nee, je bent niet verplicht om online te reserveren, maar we raden dit aan om teleurstelling bij binnenkomst te voorkomen.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

We raden je aan om een halfuur van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, om te kleden en instructies te krijgen.

Kan ik op elk tijdstip springen?

Elk half uur kan je opstarten. Uitgezonderd tijdens de Mini jump. Dan start de jumpsessie telkens op het uur.

Mag ik toetreden tot alle jump area’s?

Als je reserveert, betaal je voor alle Jumparea's en kan je van alle activiteiten gebruik maken, inclusief het ninja parkour.

Krijg ik korting als ik vaker spring?

Ja, je kan een 10- of 25 rittenkaart aanschaffen.

De 10 rittenkaart is 1 jaar geldig en NIET persoonsgebonden, let op: per bezoek kan ze maximum voor 2 personen dienen.

De 25 rittenkaart is 1 jaar geldig en NIET persoonsgebonden. Deze kan dus door een groep vrienden of familie gebruikt worden.

Wat voor sokken draag ik tijdens het springen?

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale Jumpsquare anti-slip sokken. De sokken zijn inbegrepen in je jumpsessie (zowel voor de Mini jump als voor de reguliere sessies). Begeleiders tijdens de Mini jump dienen sokken aan te kopen.

Wat voor kleding moet ik aan doen tijdens het springen?

Je springt het beste in gemakkelijke kleding. Trek kleding aan waarin je soepel beweegt en waar geen knopen en ritsen aanzitten. Denk aan een sportoutfit, joggingbroek en T-shirt. Het dragen van jeans is af te raden. Deze kan scheuren.

Mag ik een bril dragen tijdens het springen?

Een bril dragen is toegestaan. Doch, is het dragen van een bril is op eigen risico. De kans bestaat dat de bril beschadigt tijdens het jumpen.

Als ik alleen wil kijken, zijn daar dan ook kosten aan verbonden?

Bij Jumpsquare heb je vrij uitzicht over het gehele trampolinepark en kun je kosteloos in ons horeca gedeelte verblijven.

Hebben jullie kluisjes om mijn waardevolle spullen in te bewaren?

Ja, wij hebben kluisjes met een pincode slot. Deze worden gratis ter beschikking gesteld.

Zijn er kleedkamers?

Ja, wij hebben voor zowel dames als heren aparte kleedkamers. Douches zijn niet voorzien.

Hebben jullie wifi?

Ja, bij ons is overal wifi aanwezig.

Mag ik mijn eigen eten & drinken meenemen?

Het meebrengen en of nuttigen van eigen eten & drinken is NIET toegestaan. Wij hebben zelf een uitstekende horeca-gelegenheid met een uitgebreid aanbod.


Zijn honden toegelaten?

Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/ blindengeleidehonden.

Wat is het minimaal aantal deelnemers voor een kinderfeestje?

Om van een arrangement gebruik te kunnen maken moet je met 6 personen zijn. Ben je met minder dan 6 personen? Dan reserveer je je jumpsessie apart en kan je à la carte bestellen in onze horeca.

Ik wil een feestje reserveren, maar weet nog niet het exacte aantal deelnemers. Wat nu?

Wij adviseren om reeds 6 personen (het minimum aantal deelnemers bij een arrangement) vast te leggen, en achteraf de extra deelnemers bij te boeken (telefonisch of via mail). Zo ben je zeker dat je feestje op de gekozen datum en uur kan doorgaan.

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Parkeren kan op de site van Park H. De eerste 60 min kan je gratis binnen en buiten rijden. Zorg dat je steeds een parkeerkaartje aan de slagboom neemt, anders is dit niet te verzekeren. Dit is handig voor ouders die hun kinderen willen afzetten en later terug ophalen (vanaf 12 jaar of bij verjaardagsfeestjes). Vanaf 1 uur parkeren is het tarief 3,5 EUR en vanaf 2u betaal je 5 EUR (voor de hele dag). Dit betaal je aan de parkeerautomaat in de inkom. In de nabijheid is er ook gratis parking, maar dan moet je nog een stukje te voet.

Kan ik Jumpsquare afhuren?

Ja, stuur een e-mail naar: sales@jumpsquare.be voor meer informatie.

Hoelang op voorhand moet ik een arrangement boeken?

Arrangementen moeten ten laatste 48u op voorhand geboekt worden.

 

Nieuws van Jumpsquare Hasselt in je mailbox?

Volg ons: